Înțelegem nevoile angajatorilor și oferim servicii complete care acoperă fiecare aspect și etapă de recrutare și plasare a personalului asiatic potrivit afacerii dvs.


  • Selecția candidaților și interviul: O primă selecție a candidaților este efectuată de către agențiile din Asia, selecție care are la bază identificarea celor mai bune CV-uri și un interviu cu fiecare potențial candidat. Agenția din Asia întocmește o listă scurtă de candidați, care vor avea un interviu video cu reprezentanții companiei angajatoare. Acest proces este necesar pentru cunoașterea competențelor profesionale și validarea candidaților.

  • Obținerea documentelor: După finalizarea interviurilor, se redactează și se semnează contractele de muncă pentru viitorii angajați, contracte în care vor trebui stipulate toate condițiile angajării. Ulterior se întocmește un dosar, care trebuie depus la Oficiul de Imigrări pentru obținerea autorizațiilor de muncă. Firma noastră poate efectua toate demersurile necesare pentru obținerea autorizațiilor de muncă de la Oficiul de Imigrări și obținerea permisului de ședere.

  • Consultanță: Suntem alături de toate părțile implicate, oferind servicii de consiliere și consultanță atât angajatorului cât și angajatului, pe toată perioada contractului.

Selecție și verificare

Candidații sunt recrutați foarte atent pentru domeniul dorit

Asigurare documentație

Obținerea tuturor avizelor legale

Candidați disponibili

Candidați în bazele de date din Asia - peste 3000

Transport Asia - România

Transportul angajaților

Propunem întotdeauna cei mai competenți candidați

pentru fiecare domeniu profesional.

Etapele procesului de recrutare


01

IDENTIFICARE

Etapa de identificare a nevoilor angajatorului

  • Definim specificațiile, fișa postului împreună cu cerințele specifice și stabilim oferta salarială, programul de lucru și beneficiile.

02

SELECTARE

Selectarea și testarea candidaților

  • Selectăm personalul cel mai potrivit în funcție de nevoile angajatorului.
    Organizăm interviuri înregistrare ori video conferințe cu personalul selectat. În urmă interviurilor angajatorul
    ia decizia de angajare.

03

RECRUTARE

Angajarea efectivă a personalului

  • Întocmim dosarul pentru obținerea avizului de muncă, organizăm formalitățile de transport în România și obținem permisul de ședere.

TOP