Avantajele recrutării printr-o agenție:


Toți mai mulți clienți își doresc să le aducem din Asia proprii muncitori sau să-și recruteze singuri, din simplul considerent - reducerea costurilor.
Însă când vorbim de asumarea unui contract pe termen lung cu muncitori asiatici, adică minim 2 ani, costul nu trebuie să fie cel mai important aspect ci calitatea serviciului de care beneficiezi.


Când spunem de a lucra cu o agenție câștigul tău este de 2 feluri:

 • Timp
  Avantajul de timp:
  1. Profil candidat - Poți profila candidatul de care ai nevoie foarte bine pentru a scurta perioada de căutare în Asia.
  2. Proba de lucru live - Deoarece nu mergi tu în Asia vine Asia la tine. Poți da proba de lucru live și interviu cu candidatul direct din șantier iar într-un timp scurt îți vei completa echipa cu muncitorii potriviți.
  3. Vizualizare înregistrări interviuri - Dacă timpul nu este cel mai bun prieten al tău probele de lucru video pot fi vizualizate oricând.

 • Financiar
  Avantajul financiar:
  1. Agenția reduce riscul alegerilor nepotrivite - Experiență de recrutare a unei agenții reduce riscul unei recrutări incorecte. Candidat nepotrivit sau chiar subcalificat.
  2. Recrutare personală în Asia - Poți merge personal la recrutare în Asia, înțelege cultura muncitorului de unde îl iei și nu faci experimente pe banii companiei.
  3. Ne ocupăm de formalitățile legale - După recrutare, întocmirea tuturor formalităților legale, și nu sunt puține, este preluată integral de agenție care lucrând pe volum obține tarife preferențiale.
  4.Suport post recrutare - Beneficiezi de suport post recrutare pe toată perioada contractuală, iar principiul "mai bine eviți decât să tratezi" te ajută să nu faci cheltuieli neprevăzute.
  Tu pe ce pui cel mai mult preț când alegi să-ți dezvolți echipa?

Ce ne întreabă clienții

Răspunsuri la întrebări primite din partea angajatorilor

Costurile recrutării și plasării personalului din țări non-UE includ taxele către diferite instituții/autorități/entități din România precum și comisionul de intermediere aferent.
Costurile includ:
Taxe către autorități, traduceri și legalizări acte, curierat DHL;
Transport – bilet de avion;
Analize medicale;
Comisionul agenției. Stabilim comisioane moderate în funcție de numărul personalului de care aveți nevoie.

Toate formalitățile necesare de la selecția personalului până la sosirea în țară durează aprox. 3-4 luni. Pentru a scurta cât mai mult posibil această perioadă este esențial că documentele necesare întocmirii dosarului pentru avizul de muncă și permisul de ședere să fie corecte și complete.

Păstram comunicarea constantă atât cu angajatorul cât și cu angajații și ne asigurăm că ambele părți își respectă angajamentele contractuale. De asemenea, facilităm integrarea culturală și acomodarea la mediul românesc și oferim recomandări angajatorului pentru scurtarea perioadei de tranziție.

În perioada recrutării compania angajatoare este responsabilă pentru acuratețea documentelor depuse. După angajare, obligațiile angajatorului includ respectarea clauzelor contractului de muncă și a fișei postului prezentată anterior angajării, precum și plata salarială. De asemenea, cazarea, masa zilnică și transportul către casă trebuie asigurate de către angajator, astfel cum este stabilit cu angajatul anterior recrutării.

VRT Recruitment se angajează să înlocuiască muncitorul gratuit dacă acesta nu este apt de muncă sau dacă refuză să mai vină la muncă sau dacă nu respectă obligațiile din contractul de muncă în primele 3 luni de la sosirea pe teritoriul României.

Propunem întotdeauna cei mai competenți candidați

pentru fiecare domeniu profesional.

Etapele procesului de recrutare


01

IDENTIFICARE

Etapa de identificare a nevoilor angajatorului

 • Definim specificațiile, fișa postului împreună cu cerințele specifice si stabilim oferta salariala, programul de lucru si beneficiile.

02

SELECTARE

Selectarea și testarea candidaților

 • Selectăm personalul cel mai potrivit în funcție de nevoile angajatorului.
  Organizăm interviuri înregistrare ori video conferințe cu personalul selectat. În urma interviurilor angajatorul
  ia decizia de angajare.

03

RECRUTARE

Angajarea efectivă a personalului

 • Întocmim dosarul pentru obținerea avizului de muncă, organizăm formalitățile de transport în România si obținem permisul de ședere.

GET A QUOTE

We'll do everything we can to make our next best project!

TOP