VRT Recruitment Agency este specializată în recrutarea și plasarea muncitorilor asiatici în domeniul construcțiilor


VRT Recruitment Agency  - agentie recrutare personal din Asia pentru constructii

Dacă sunteți în căutarea meseriașilor și muncitorilor necalificați în construcții pentru a acoperi lipsa de forță de muncă din cadrul companiei dvs., VRT Recruitment Agency este un loc bun pentru a începe.

Vă ajutăm să găsiți candidații potriviți pentru funcții de nivel necalificat (salahori) până la meseriași (zidari, zugravi, fierar betoniști, electricieni, instalatori, sudori, faiantori-gresiori, parchetari.

Ne asigurăm că înțelegem pe deplin cerințele tehnice ale meseriilor în construcții după care identificăm candidații care posedă seturile de abilități necesare pentru a reuși cu adevărat în cadrul companiei dvs.

Având parteneriate cu agenții acreditate din Asia, putem profita de cunoștințele pieței locale cu o bază mare de date, care ne ajută să găsim profesioniști la care multe alte agenții de recrutare nu au acces.
Credem într-o abordare consultativă a recrutării, ceea ce înseamnă că mai întâi stabilim nevoi specifice de angajare și cerințe clare, urmate de o soluție adaptată în funcție de aceste nevoi.
Recrutarea muncitorilor necalificați se face pe baza de CV și/sau interviu video iar celor calificați se face în baza interviului și proba de lucru video .

Propunem întotdeauna cei mai competenți candidați

pentru fiecare domeniu profesional.

Etapele procesului de recrutare


01

IDENTIFICARE

Etapa de identificare a nevoilor angajatorului

  • Definim specificațiile, fișa postului împreună cu cerințele specifice si stabilim oferta salariala, programul de lucru si beneficiile.

02

SELECTARE

Selectarea și testarea candidaților

  • Selectăm personalul cel mai potrivit în funcție de nevoile angajatorului.
    Organizăm interviuri înregistrare ori video conferințe cu personalul selectat. În urma interviurilor angajatorul
    ia decizia de angajare.

03

RECRUTARE

Angajarea efectivă a personalului

  • Întocmim dosarul pentru obținerea avizului de muncă, organizăm formalitățile de transport în România si obținem permisul de ședere.

TOP