Bone interne selectate cu atentie:

Nu este simplu sa angajezi pe cineva care să aibă grijă de copiii tăi sau de casa ta.

Bona interna Nepal - VRT Recruitment - agentie recrutare forta de munca din Asia

Efectuăm o examinare amănunțită înainte de a decide dacă candidata este aptă să lucreze prin intermediul agenției noastre.

Dacă bona/menajera nu îndeplinește standardele noastre, acesta nu este prezentată clienților noștri. De asemenea, merită menționat faptul că bonele/menajerele pe care le avem ne-au fost recomandate de către agenția din Nepal.

Bonele interne nepaleze vin în România pentru un termen lung (minim 2 ani), sunt vorbitoare de limbă engleză și au experiență cu copiii fie că au lucrat la alte familii sau în grădinițe/creșe.

VRT Recruitment Agency vă poate economisi bani, timp și energie.


Majoritatea oamenilor cred că nu poți economisi bani atunci când apelezi la o agenție că a noastră, dar greșesc. Candidatele pe care le recrutăm vin pentru un salariu modest și rămân de obicei cu o familie pe termen lung. În plus, avem tendința de a menține taxa la un nivel rezonabil în comparație cu alte agenții.
După cum s-a menționat anterior, găsirea unei bone/menajere este de obicei un proces dificil și consumator de timp. Deși există multe candidate, este de asemenea adevărat că doar un număr mic dintre acestea merită atenția dvs.

Suntem aici pentru a vă ajuta. Toate aceste probleme pot fi rezolvate dacă decideți să apelați la agenția noastră.
Oferim asistență atât pentru clienții noștri, cât și pentru bonele noastre. Odată ce ați angajat o bonă prin intermediul nostru, vom verifica în mod regulat împreună cu dumneavoastră și bona pentru a obține feedback și pentru a confirma că totul se întâmplă așa cum era de așteptat.
Vrem să fiți mulțumiți cu bonele pe care le plasăm în familia dvs. În cazul în care aveți nelămuriri sau dileme, vă vom oferi îndrumări.

Servicii adaptate nevoilor dumneavoastră

Unul dintre lucrurile care fac că agenția noastră să fie specială este faptul că nu avem o ofertă "one size for all". Mai întâi vom colecta informații de la familia dvs. pentru a vă înțelege nevoile, preferințele, dorințele și stilul de viață.
După cum am spus mai devreme, colectăm, de asemenea, informații despre personalitate, preferințe de muncă și abilități de la candidatele verificate.
Deci, în cele din urmă, poți fi sigur(ă) că vei primi o recomandare pentru cele mai bune bone care se potrivesc nevoilor tale. Vor fi nerăbdătoare să înceapă să lucreze la tine, iar o bona fericită înseamnă că și copiii tăi vor fi fericiți. Copiii tăi merită tot ce e mai bun!

Un înlocuitor garantat

Chiar dacă numărul de clienți mulțumiți pe care îl avem este extrem de mare, există situații în care lucrurile nu au funcționat bine. Dacă considerați că bona dvs. nu se potrivește nevoilor dvs., atunci ar trebui să știți că vă vom oferi un înlocuitor. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la posibilele inconveniente.

Propunem întotdeauna cei mai competenți candidați

pentru fiecare domeniu profesional.

Etapele procesului de recrutare


01

IDENTIFICARE

Etapa de identificare a nevoilor angajatorului

  • Definim specificațiile, fișa postului împreună cu cerințele specifice si stabilim oferta salariala, programul de lucru si beneficiile.

02

SELECTARE

Selectarea și testarea candidaților

  • Selectăm personalul cel mai potrivit în funcție de nevoile angajatorului.
    Organizăm interviuri înregistrare ori video conferințe cu personalul selectat. În urma interviurilor angajatorul
    ia decizia de angajare.

03

RECRUTARE

Angajarea efectivă a personalului

  • Întocmim dosarul pentru obținerea avizului de muncă, organizăm formalitățile de transport în România si obținem permisul de ședere.

TOP